Over IMP

IMP (Industrial-, Machine- and Production) Automation B.V. is een onderneming  gevestigd in Diessen, een klein dorpje gelegen ten zuid-oosten van Tilburg.

De onderneming is in 2007 opgericht door John van Dorst en is begonnen als een bedrijf dat zich vooral bezighield met het elektrisch/softwarematig aanpassen en upgraden van machines en productielijnen voor de plaatverwerkende metaalindustrie.

Intussen is IMP-Automation B.V. uitgegroeid tot een bedrijf waar we voor de machinebouw en eindklanten in de industrie het hele elektrische pakket kunnen aanbieden. 

Zo worden er nu besturings- en schakelpanelen in Eplan ontworpen en in de eigen werkplaats gemonteerd, er worden elektrische retrofits uitgevoerd in verschillende industrieën en zowel PLC als PC programma’s ontworpen voor diverse uiteenlopende opdrachtgevers.

Omdat het een kleine onderneming is, zijn de communicatielijnen erg kort. De korte communicatielijnen dragen bij aan een efficiënte en correcte projectrealisatie.

IMP Automation B.V. werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers hebben vaak een voorkeur voor de te gebruiken materialen en besturingscomponenten. Standaard maken we gebruik van Siemens, Lenze, Sigmatek en Unitronics besturingssystemen maar we zijn erg flexibel en voor nieuwe uitdagingen staan we altijd open. 

Vacatures

Stage